Poradňa Microsoft Xbox 360 Wired Controller 52A-00005

Autor: | Vložené: 21.11.2011 000 14:08 | Témy: Poradňa Microsoft Xbox 360 Wired Controller 52A-00005

Umiestnenie tlačítiek.

Chcem si kúpiť GamePad, ale neviem sa rozhodnúť medzi Microsoft XBOX 360 Controller a Logitech F510. Uvádzam, že hrávam len FIFU 12. Prosím, poraďte mi. ĎAKUJEM.

  • Dreamer

    Dreamer

    21. novembra 2011

    Ja by som zvolil F510, hlavne koli pogumovanym okrajom vdaka ktorym sa lepsie drzi a umoznuje aj dlhodobe hranie bez problemov, narozdiel od XBOX ktory nema ziadne a je to citit. Mozno sa to zda malo podstatne, ale je to velmi dolezite, ja mam teraz XBOX ovladac, F510 este nebol na trhu ked som ho kupoval, takze som nemal na vyber, teraz by som uz kupil F510. V minulosti som mal starsie modely Logitech a bol som spokojny, viem hlavne ake uzitocne su pogumovane plochy.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (2)
    • Nie
    • Adam Kucharík

      21. novembra 2011 - Adam Kucharík

      Neviem sa rozhodnúť, XBOX ževraj dobre drží v ruke. Naopak sa mi nepozdáva usporiadanie joysticku (vľavo hore je to "otáčacie" a šípky sú dole). Taktieť som nevidel XBOX zozadu ... Na FIFE totiž pootrebuje neustály šprint ...


    • Dreamer

      21. novembra 2011 - Dreamer

      Takto, xbox sa drzi dobre v rukach, Logitech sa drzi skvele, xbox po hodine dvoch tlaci, ruky sa potia a ovladac sa smyka, preto odporucam jednoznacne Logitech!

      Umiestnenie joystickov je nepodstatne, o nieco horsie je na tom prave Logitech kde sa obcas stretnu palce, ale to je nepodstatne, malokedy sa pouzivaju oba naraz.

      Umiestnenie dalsich, aj zadnych tlacidiel a paciek je velmi podobne, spodne plynove tlacidla nie su najlepsie umiestnene, ale je to rovnake pri oboch ovladacoch a mozno je to len koli mojim dlhsim prstom, ja by som ich dal do U-cka alebo V-cka ked chapes ako to myslim a asi by som tiez dal plynove hore.

      Dalsi mensi problem na ktory sa spominam z Logitechu su dole v strede ostrejsie hrany ktore mierne tlacili, mozno su uz teraz "zbrusene" / zaoblene, ale urcite sa mi Logitech drzal ovela lepsie aj niekolko hodin, xbox - ako som spominal, potenie, smykanie, tlacenie po viac ako hodine, takze este raz - jednoznacne Logitech.


    • Dreamer

      21. novembra 2011 - Dreamer

      "XBOX ževraj dobre drží v ruke"

      Doplnim este toto - never vsetkym "recenziam" ktore napisu ludia ktori si ovladac kupia cez e-shop, dostanu mail, tak ovladac "testuju" 20 minut a napisu nieco "aby bolo", ved uroven tych recenzii hovori sama za seba.

      Ja som mal v rukach viac ako 10 ovladacov, dlhodobo som pouzival asi 6 (na roznych konzolach a PC), takze viem co mozem a mam ocakavat a co je dolezite.


Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.