Najnovšie recenzie zo sekcie Gamepady
- Limitovaná edícia
- Výborna cena
Ovládač ma pekné zemité farby. Je to limitovaná eko edícia, tak ovládač nepôsobí v rukách jednofarebným plastovým dojmom. Výhoda je samozrejme play & charge kit v balení a dlhý usb kábel. Cena tohto ovládača na digihry.sk je nižšia ako cena bežného ovládača (bez play & charge kitu) u iných predajcov.
- dobrý pocit pri hraní
- 3M kabel
- Super
- Univerzálny gamepad
Ergonomický pekný vzhlad
Vyborne
Trochu komplikovanejšie nastavenie / nie je v manuáli / ale funguje.
- Obsahuje batériu
- Farba
- Bonus plastový kryt
- Kompatibilita s IOS , Android , Nintendo Switch
- Nastaviteľné do šírky 215mm, mám iPad Mini
- Super cena
- Nepôsobí až tak lacno ako som si myslel
- Okamžité pripojenie
- Ľahký
- Obal na ovládač v cene
- USB - C
Ak hľadáte lacný a spoľahlivý ovládač na PC tak budete spokojní :).
Odohral som s ním Ghost of tsushima a Forza horizon 5, Jedi survivor a funguje skvelo.
- Pekná červená farba
- Originál niet čo k tomu dodať
- Bez napájacieho kábla
- Nesparuje se s aplikaci shooting v3 plus
Prodavaji produkt, o kterem nemaji velke povedomi. Koupil jsem si gamepad iPega 9666t a doporucuji k nemu stahnout si aplikaci shooting v3 plus. Pro iOS ovsem tato aplikace nefunguje. Nechce se sparovat s gamepadem. Samotna aplikace byla aktualizovana naposledy 10 mesicu zpatky. Psal jsem primo do spolecnosti iPega, jak email, tak na jejich oficialni stranku na facebooku a zadna reakce. Psal jsem i do spolecnosti, ktera ma na starosti samotnou aplikaci a samozrejme taky bez reakce. Jsem totalne nasrany a nejsem sam. Je mraky lidi, co se takhle dojebalo. Vsechny obchody, co tento produkt prodavaji a tvrdi, ze je tento ovladac kompatibilni s ios telefony, tak by si meli nejprve overit, jestli aplikace, kterou doporucuji doopravdy funguje a ne prodavat klamave produkt, ktery pak muzete reklamovat, coz jdu udelat. Nikde mi totiz nedokazou poradit, jak ovladac s touto aplikaci sparovat.
Akurátny do ruky.
Drzis pevne, davaju pocit ako by som drzal xbox ovladac. Oba joycony nie su prekvapivo tazke do ruky. V pgs za bezkonkurencnu cenu online. Zobal som ho pre oba switche co mam doma.
- Kvata
- Výborný ovládač
- Zložité spárovanie s mobilom
Cena
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »