Microsoft Xbox 1VA-00002

97 %

Popis produktu

Parametre produktu

Platforma
univerzálna
Farba
čierne

Recenzie

  • , zakúpené v Digihry.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Spĺňa všetky očakávania.

  • , zakúpené v Digihry.sk

    Odporúča produkt

    90 %
    • Prepojenie s PC cez Wifi - kvalitny prenos
  • , zakúpené v Datacomp.sk

    Odporúča produkt

    70 %
    • Ovládač funguje
    • Nefunkčný kľúč

    Ovládač funguje tak ako ma okrem kľúča ten nefunguje nechce sa mi sparovat s ovládačom a tým pádom aj s notebookom to je dosť mínus ale inak všetko v poriadku

Parametre produktu

Platforma
univerzálna
Farba
čierne

Popis produktu

Vyskúšajte zmodernizovaný dizajn bezdrôtového ovládača Xbox s tvarovanými povrchmi a vylepšenou geometriou pre ešte väčšie pohodlie počas hrania. S hybridným smerovým ovládačom, textúrovanými rukoväťami spúští a predných tlačidiel a textúrovaným zadným krytom sa môžete neustále sústrediť na cieľ. S dodaným bezdrôtovým adaptérom Xbox môžete pripojiť naraz až 8 bezdrôtových ovládačov Xbox a hrať spolu bezdrôtovo na počítačoch s Windows 10.* Pomocou aplikácie Xbox Accessories môžete zmeniť priradenie tlačidiel a vytvárať vlastné profily ovládača pre obľúbené hry.* Rýchlo párujte počítače s Windows 10, konzoly Xbox Series X, Xbox One, telefóny alebo tablety s Androidom a prepínajte medzi nimi. Podpora iOS sa pripravuje. Vďaka 3,5 mm zvukovému konektoru môžete pripojiť akúkoľvek podporovanú náhlavnú súpravu.*  

Nová úroveň hrania

Vyskúšajte zmodernizovaný dizajn bezdrôtového ovládača Xbox s tvarovanými povrchmi a vylepšenou geometriou pre ešte väčšie pohodlie a plynulé ovládanie počas hrania.  

Hrajte vo všetkých svojich zariadeniach

Pripojte naraz až 8 bezdrôtových ovládačov Xbox a hrajte spolu bezdrôtovo na počítačoch s Windows 10 pomocou dodaného bezdrôtového adaptéra Xbox.  

Vlastné profily ovládača

Pomocou aplikácie Xbox Accessories môžete zmeniť priradenie tlačidiel a vytvárať vlastné profily ovládača pre obľúbené hry.* Okrem toho môžete vďaka 3,5 mm zvukovému konektoru pripojiť akúkoľvek podporovanú náhlavnú súpravu.*  

Držte sa cieľa

S hybridným smerovým ovládačom, textúrovanými rukoväťami spúští a predných tlačidiel a textúrovaným zadným krytom sa môžete neustále sústrediť na cieľ.  

Tlačidlo Zdieľať

S novým tlačidlom Zdieľať môžete bezproblémovo zaznamenávať a zdieľať obsah, napríklad snímky obrazovky, nahrávky a oveľa viac.  

Rýchle párovanie a prepínanie

Rýchlo párujte počítače s Windows 10, konzoly Xbox Series X, Xbox One, telefóny alebo tablety s Androidom a prepínajte medzi nimi.* Podpora iOS sa pripravuje.  

Ovládač má USB-C port. Kompatibilné s vybranými zariadeniami a verziami operačného systému. Niektoré funkcie nemajú podporu v Androide alebo cez Bluetooth.

Záruka na ovládač: 12 mesiacov

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Hodnotenia produktu

9zákazníkov odporúča produkt
0zákazníkov neodporúča produkt
97 %
priemer z 20 hodnotení
5
18 ×
4
2 ×
3
0 ×
2
0 ×
1
0 ×
  • , zakúpené v Digihry.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Spĺňa všetky očakávania.

  • , zakúpené v Digihry.sk

    Odporúča produkt

    90 %
    • Prepojenie s PC cez Wifi - kvalitny prenos
  • , zakúpené v Datacomp.sk

    Odporúča produkt

    70 %
    • Ovládač funguje
    • Nefunkčný kľúč

    Ovládač funguje tak ako ma okrem kľúča ten nefunguje nechce sa mi sparovat s ovládačom a tým pádom aj s notebookom to je dosť mínus ale inak všetko v poriadku

  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Dobrý povrch
    • Všetko funguje ako má
  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    Vyhodou tohto ovladaca oproti bezny Xboxovym je, ze je k nemu pribaleny aj Bluetooth prijimac pripojitelny do USB portu bezneho PC. Po takomto pripojeni mozete potom ovladac pouzivat aj na hranie hier na PC, co je uplne perfektne. Navyse ma specialne zdrsneny povrch uchopenia, ktory zabezpecuje pevne uchopenie aj pri poteni ruk. Navyse ovladac obsahuje tlacidlo pre okamzite robenie screenshotov z hier.

  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Dobra odozva
    • Sadne presne do ruku
    • Mal som problém z 1 parkovaním
  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Funguje na desktop PC, aj na dlhšiu vzdialenosť, bez akýchkoľvek problémov vďaka USB BT adaptéru.
    • Kvalitný produkt, za solídnu cenu.
    • Výborná kompatibilita s Windows a XBOX Game Pass.
    • Veľmi dobrá ergonómia a celkový pocit luxusnejšie ho produktu oproti starším verziám.
    • Vymeniteľné batérie, čiže aj po viacerých cykloch/rokoch bude mať ovládač stále dobrú výdrž (ak dáte dobré AA batérie)
    • Plug & Play
  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %
    • Nebudem sa nudiť cez sviatky
  • , zakúpené v Alza.sk

    Odporúča produkt

    100 %

    pre mňa legenda medzi ovládačmy,donedávna som používal xbox 360 ovládač ktorý je funkčný no bohužial je zastaralí tak som prešiel na tento novší model s ktorým som absolútne spokojný

{"Obľúbené kategórie":[["Tejpy","https://tejpy.heureka.sk/"],["Pánske košele","https://panske-kosele.heureka.sk/"],["Dámske fitness nohavice","https://damske-leginy.heureka.sk/f:31499:30350489/"],["Čítačky pamäťových kariet","https://citacky-pamatovych-kariet.heureka.sk/"],["Autosedačky","https://autosedacky.heureka.sk/"],["Drevené vláčiky a vláčikodráhy Bigjigs","https://drevene-vlaciky.heureka.sk/f:10323:326954/"],["Chlapčenské kraťasy a šortky","https://detske-sortky.heureka.sk/f:15769:145740/"],["Elektrokolobežky 2000 W","https://elektrokolobezky.heureka.sk/f:22579:2000-2000/"],["Lyžiarske helmy Scott","https://snowboardove-prilby.heureka.sk/f:4188:106896/"],["Teleskopické výsuvy do rúry","https://prislusenstvo-rury.heureka.sk/f:38215:36082298/"]],"Vybrané značky":[["Gamepady Microsoft","https://gamepady.heureka.sk/f:1668:3434/"],["Gamepady Teknogame","https://gamepady.heureka.sk/f:1668:38503115/"],["Gamepady Tracer","https://gamepady.heureka.sk/f:1668:19712/"],["Gamepady SteelSeries","https://gamepady.heureka.sk/f:1668:19737/"],["Gamepady Defender","https://gamepady.heureka.sk/f:1668:174958/"]],"Ako vybrať najlepšie":[["Ako pracovať s UV gélmi?","https://uv-gely.heureka.sk/poradna/ako-pracovat-s-uv-gelmi/"],["Ako vybrať opasky, háky a fitness rukavice?","https://fitness-rukavice.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-opasky-haky-a-fitness-rukavice/"],["Ako vybrať e-cigaretu?","https://sety-e-cigariet.heureka.sk/poradna/ako-vybrat-e-cigaretu-/"]],"Vybrané produkty":[["Areon Car Perfume Gold 50 ml","https://vone-do-auta.heureka.sk/areon-car-perfume-gold-50-ml/"],["Drevona BRANDON MULTIFUNCTION béžová Soro 23 ľavá","https://sedacie-supravy.heureka.sk/drevona-brandon-multifunction-bezova-soro-23-lava/"],["Philips Sonicare ProtectiveClean Plaque Removal HX6807/24","https://elektricke-zubne-kefky.heureka.sk/philips-sonicare-protectiveclean-plaque-removal-hx6807-24/"],["Verk 01043","https://odstranovace-zmolkov.heureka.sk/verk-01043/"],["Gigabyte P850GM 850W GP-P850GM","https://zdroje.heureka.sk/gigabyte-p850gm-850w-gp-p850gm/"],["Denon DJ SC LIVE 4","https://dj-midi-kontrolery.heureka.sk/denon-dj-sc-live-4/"],["Inginails Farebný gél UV/LED Black Galaxy 5 g","https://uv-gely.heureka.sk/inginails-farebny-gel-uv-led-black-galaxy-5-g/"]],"Odporúčame":[["Apple iPhone 15","https://mobilne-telefony.heureka.sk/f:26540:34644595/"],["Apple Watch 9","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34738896/"],["Apple Watch Ultra 2","https://inteligentne-hodinky.heureka.sk/f:26541:34644606/"],["PlayStation 5","https://herne-konzoly.heureka.sk/playstation-5/"],["Lego","https://stavebnice-lego.heureka.sk/"],["Zimné pneumatiky","https://pneumatiky.heureka.sk/f:5428:13093/"],["Nábytok","https://nabytok.heureka.sk/"],["Oblečenie a móda","https://moda.heureka.sk/"]]}