Najnovšie recenzie zo sekcie Gamepady
- Plug&Play
- Dobré reakcie
- Dostatočné množstvo ovládacích prvkov
- Dostatočne dlhý kábel - súčasť balenia
- Možnosť používania aj bez batérií.
- Baterky nie sú súčasťou balenia
- Nikde nie je uvedené aké batérie treba použiť!
Rýchla dodacia doba.
- Funguje ako má. Som zvyknutý na Logitech gamepady a ani raz ma za vyše 10 rokov používania nesklamali. Sám som mal jeden 11 rokov a fungoval úžasne.
- Cena je nízka a kvalita je veľmi dobrá.
- Jednoducho najlepší gamepad v pomere ceny/kvalita v danej cenovke.
- Samozrejme, že po niekoľkých rokoch sa môžu objaviť mechanické chyby, ale s mojím používaním som na žiadnu chybu za vyše 10 rokov nenarazil.
- Páčky na gamepade dobre nereagujú,je to veľmi slabá náhrada za originál ps3 ovládač
Kedže originál ps3 ovladač nejde zohnať skúsil som túto napodobeninu ale bola to chyba.Neodporúčam.Každopádne to nie je útok na obchod originálky cz,lebo hry a iný tovar od nich bol v poriadku.škoda že sony prestala vyrábať svoje ovládače.
- Ovladanie, citlivost kvalita
Tento "zazrak" je oproti XboX gamepadu nepouzitelny. Divne nepresne ovladanie skoda penazi. lutujem ze som ho kupoval. Radsej doplatit 30€ ale mat kvalitu. Som myslel ze Logitech, ale sklamal ma velmi.
- Životnosť 3 roky pri aktívnom používaní
Spokojenost.
limited for Windows use . It is good to mobile.
- výborna kvalita
- Na AA baterie
- Kvalitné spracovanie
- Jednoduché parovanie
- Potrebuje usb prijímač
Vybral som si tento produkt určite kvôli cene a nesklamal som sa.Funguje ako má a môžem len odporučiť Vaše produkty.
Je to ta novsia verzia ktora nema také problemy s driftovanim páčiek.
- Kvalita spracovania, funkcie
- Perfektne sedí v rukách, je ergonomický, perfektne a pohodlne sa s nim hrajú hry :)
- Super odozva
- Super pomer cena/kvalita
- Smelo by som si ho zakúpil znova :)
- Super funkčnosť, funguje asi v každej hre :)
- Je odolný :)
- Vynikajúci produkt
- SUPER cena
- NIČ
- Všetko ostatné ok
- Stick drift po pár mesiacoch
- Funguje len s káblom
- Bluetooth
Reakcia značky Niceboy
Moc děkujeme za hodnocení a doporučení herního ovladače Niceboy ORYX Game Pad a přejeme fajn poslech. Pěkný den, Niceboy
na dotyk v pohode. Uvidime kolko vydrži
Je cítiť ze to nie je originál ale ako záloha alebo občasné využitie bohate stačí. Ovládanie zatiaľ v pohode. Uvidíme po dlhšom čase.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »