Najnovšie recenzie zo sekcie Gamepady
- Toutchpad
- Farba
- Kvalitné prevedenie
- Komfortné držanie počas hrania
- Slabšia vydrž batérie oproti dualshocku
- Pomerne drahý gamepad ale čo už je lacné dnes :)
- originál
- funguje dobre, ako ma
oznacenie tlacitok 1234 namiesto ABCD, ako je uvedene v zatial vsetkych aplikaciach, clovek potom nevie, co ma stlacat a musi skusat
- Bluetooth parovanie nefunkcne s PC (Win 11)
Gamepad pre XBOX od Microsoftu povazujem za jeden z najlepsie navrhnutych hernych ovladacov, co sa ponukaju na trhu. Vynikajuca kvalita, funkcnost, rozne moznosti vyuzitia pre samotnu konzolu, PC, aj smartmobil.
Podľa výrobcu je možné pripojiť k Win 10, ale nepodarilo sa mi to, budem musieť ovládač vrátiť
Výborný gamepad. Jediné čo mu musím vytknúť je strašne hlučné tlačítka. Trochu to pri hraní lezie na nervy. Vyriešia to vždy sluchátka:D
- Veľa tlačidiel
- Dobre sa drži
- Svieti + vibruje
- Dá sa spojiť aj s PC ikeď to neni podporované
- Pri spojení s PC sa niekedy zasekne ale neni to nic čo by sa nedalo prežiť
Produkt je presne taký ako má byt za 16 eur...
- Dobre sa drží
- Pekne svieti
- Pekní dizajn
- Pre mňa ma mínus že sa nedá sparovať s PC čo ma moc hneva lebo hlavne kvôli PC som ho kupoval
Ako som už písal nespárovaťeĺni s PC inak ok
nefunguje dobre, nema kompatibilitu s vacsinou hier, hry ho nedetekuju, windows ano ale len niektore hry kde aj tak funguje zle.neodporucam nekupujte , radsej pridajte par € navyse a mate normalny gamepad..
Nepotrebujem žiafny kabel je to komfortnejšie
- proste DualSense
- kvalita prevedenia
- možnosti konfigurácie ovládača
- kapacita vstavanej batérie
- prenosné púzdro a dosť dielov na výmenu v ňom
- nabíjanie bez toho aby som musel ovládač vybrať z púzdra
- možno tá cena, ale za kvalitu sa platí, takže neviem či to počítať ako nevýhodu...
- Je to jednoducho odpad. Od začiatku tlačitka začali sekať . Ovládač som rozobral a tlačítka som vymenil . Su tam len gumené hvná .Namomtoval som tam tlačítka zo starej klávesnice.
Neodporúčam.
Ok
- Za super cenu v pohode schopný na svoj účel
Odporúčam. Ide aj na PC aj PS.
- kvalitný výrobok za nízku cenu
- Vyborny uchop, vdaka materialu ako je na volante auta, mate fakt pocit akoby ste drzali volant - neporovnatelny rozdiel oproti celoplastovym ovladacom
- DLC obsah do Forza Horizon 5 - auto na drift, tricko a nalada
- Niekomu nemusi vyhovovat farebne prevedenie, ale da sa na to velmi rychlo zvyknut :)
Zatial najlepsie mechanicke prevedenie gripu ovladaca, ake som mal moznost drzat.
- Pohodlné držanie
- haptická odozva
- adaptívne triggery
- Fialová farba je veľmi tmavá, úplne iná ako na fotkách
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »